Välkommen till Poolkungens kundbutik!

Kundtjänst

Välkommen till Poolkungens kundbutik! Här kan du snabbt och enkelt beställa hem pool- och spakemi, reservdelar, tillbehör och mycket mer. Allt för att göra det så bekvämt som möjligt för dig som pool- och spabadsägare. 

Kontakta oss

Om det är något som du undrar över så hjälper vi dig gärna. I vår meny till vänster hittar du svar på det mesta. Önskar du att få kontakt med någon av våra poolrådgivare så kan du enkelt kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefon.

Tips & råd

Har du frågor kring hur en vinterstängning eller vårstart går till? Är du osäker på vilka vattenvärden som egentligen är idealiska för badvattnet? Gå in på Tips & råd så guidar vi dig.

Kompletta pooler från PoolKungen

PoolKungen AB är en av Sveriges största poolleverantörer. Vi uppdaterar oss ständigt med nya produkter. För dig som är ute efter komplett poolpaket erbjuder vi över 50 olika modeller, flertalet med 35 års garanti på poolstommen. Se alla PoolKungens pooler här!

Premium spabad från PoolKungen

För dig som drömmer om att bada ute året runt erbjuder vi lyxiga spabad anpassade för vårt nordiska klimat. Samtliga modeller är energisnåla och utrustade med den senaste vattenreningsteknologin, högsta komfort och erbjuder kraftfull massage. Se alla PoolKungens spabad här!