Retur & reklamation

 

Kan jag returnera en vara?

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varorna. Returnerade varor i oskadat skick och obruten förpackning ersätts fullt vid retur, returfrakt står du som konsument för.

Kan jag byta en vara?

Du har även 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottagit din beställning. Varan får inte ha varit använd och skall återsändas i originalemballage. Om varan återsänds i annat emballage eller om emballaget är i skadat skick så har Poolkungen AB rätt att göra ett returavdrag om 25% på varans värde.

Kan jag reklamera en vara?

Innan eventuell reklamation, kontrollera att ni inte missat något i Poolkungens köpvillkor. Reklamation av vara skall ske så snart felet upptäcks eller inom skälig tid. Vid reklamation av vara måste varan skickas till PoolKungen AB för kontroll/reparation innan vi skickar ny vara. Om köparen vill ha en ny vara skickad innan vi fått den gamla måste kunden betala varan, vi skickar ev. kredit när vi mottagit den reklamerade varan och godkänt reklamationen. Alla reklamationer skall göras skriftligen på Poolkungens för reklamationer avsedda blankett. Den kan skickas till dig via e-post eller vanlig post.

Gör så här: Kontakta Poolkungen AB för att få en reklamationsblankett. Fyll i reklamationsblanketten. Posta reklamationsblankett, inköpskvitto och foto på skada. Foto går också bra att e-posta till info@poolkungen.se