Rutnät Lista

1-10 of 58

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Drinkbord

  Drinkbord

  Praktiskt avlastningsyta för dryck, mat eller läsmaterial när du njuter av ett bubblande bad. Brickan är vridbar för att du ska kunna vinkla den åt önskad riktning.
 2. Doftpatron Royal Spas - Summer Orchard

  Doftpatron Royal Spas - Summer Orchard

  Doftpatron som passar till Royal Spas spabad. Ger en härlig doft på spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
 3. Doftpatron Royal Spas - Peach Passion

  Doftpatron Royal Spas - Peach Passion

  Doftpatron som passar till Royal Spas spabad. Ger en väldoftande arom av persika till spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
 4. Doftpatron Royal Spas - Pina Colada

  Doftpatron Royal Spas - Pina Colada

  Doftpatron med en doft av Pina Colada, som passar till Royal Spas spabad. En härlig arom till spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
 5. Doftpatron Royal Spas - Eukalyptus

  Doftpatron Royal Spas - Eukalyptus

  Doftpatroner som passar till Royal Spas spabad. Ger en väldoftande arom till spabadets bubblor som gör spabadet extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
 6. Locklyft 3

  Locklyft 3

  För att enklare kunna lyfta av locket till ditt spabad så rekommenderar vi att du väljer till en locklyftare. Vår storsäljare Locklyft 3 är gashydraulisk för enkel och smidig öppning.
 7. Spabadstrappa

  Spabadstrappa

  Spabadstrappa med snygg LED-belysning och samma eleganta design som spabadets utsida (Coastal). Är tillverkad i komposit och är 81 cm bred. Kontakter finns redo i spabadet för smidig inkoppling. Färg: Grå
 8. Locklås till spabad

  Locklås till spabad

  Lås till ditt spabadslock. Ger ökad säkerhet så att exempelvis inga barn kan vara i badet oövervakade. 4 st lås/förpackning.
 9. Trappa till runt spabad

  Trappa till runt spabad

  Smidig trappa till runda spabad som förenklar i- och urstigning. Tillverkad i slitstark plast. OBS! Trappan kan monteras på två olika sätt. Se till att du väljer rätt variant från början då det är svårt att montera isär trappan igen. Färg: Grå

  Slut i lager

 10. Kolfilterpatron

  Kolfilterpatron

  För dig med egen brunn. Kolfilterpatronen renar vattnet vid påfyllning och klarar av att rena extremt förorenat vatten. Ett patron räcker till tre fyllningar.

Rutnät Lista

1-10 of 58

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5