Rutnät Lista

1-10 of 58

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Drinkbord

    Drinkbord

    Praktiskt avlastningsyta för dryck, mat eller läsmaterial när du njuter av ett bubblande bad. Brickan är vridbar för att du ska kunna vinkla den åt önskad riktning.
  2. Doftpatron Royal Spas - Summer Orchard

    Doftpatron Royal Spas - Summer Orchard

    Doftpatron som passar till Royal Spas spabad. Ger en härlig doft på spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
  3. Doftpatron Royal Spas - Peach Passion

    Doftpatron Royal Spas - Peach Passion

    Doftpatron som passar till Royal Spas spabad. Ger en väldoftande arom av persika till spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
  4. Doftpatron Royal Spas - Pina Colada

    Doftpatron Royal Spas - Pina Colada

    Doftpatron med en doft av Pina Colada, som passar till Royal Spas spabad. En härlig arom till spabadets bubblor som gör det extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
  5. Doftpatron Royal Spas - Eukalyptus

    Doftpatron Royal Spas - Eukalyptus

    Doftpatroner som passar till Royal Spas spabad. Ger en väldoftande arom till spabadets bubblor som gör spabadet extra njutbart. Finns i flera dofter, prova dig fram och hitta din favorit.
  6. Locklyft 3

    Locklyft 3

    För att enklare kunna lyfta av locket till ditt spabad så rekommenderar vi att du väljer till en locklyftare. Vår storsäljare Locklyft 3 är gashydraulisk för enkel och smidig öppning.
  7. Spabadstrappa

    Spabadstrappa

    Spabadstrappa med snygg LED-belysning och samma eleganta design som spabadets utsida (Coastal). Är tillverkad i komposit och är 81 cm bred. Kontakter finns redo i spabadet för smidig inkoppling. Färg: Grå
  8. Locklås till spabad

    Locklås till spabad

    Lås till ditt spabadslock. Ger ökad säkerhet så att exempelvis inga barn kan vara i badet oövervakade. 4 st lås/förpackning.
  9. Trappa till runt spabad

    Trappa till runt spabad

    Smidig trappa till runda spabad som förenklar i- och urstigning. Tillverkad i slitstark plast. OBS! Trappan kan monteras på två olika sätt. Se till att du väljer rätt variant från början då det är svårt att montera isär trappan igen. Färg: Grå

    Slut i lager

  10. Kolfilterpatron

    Kolfilterpatron

    För dig med egen brunn. Kolfilterpatronen renar vattnet vid påfyllning och klarar av att rena extremt förorenat vatten. Ett patron räcker till tre fyllningar.

Rutnät Lista

1-10 of 58

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5